The Mill
Client:
Private Residence
Project:
The Mill
Project Duration:
12 Weeks

Murray and Willis were appointed to carry out the complete renovation and refurbishment of this Grade II listed former Mill.Acquired by an American Music Executive, works were required to be to an exacting standard. New handmade windows and doors were installed. A new kitchen with solid hand made worktops, natural stone floor together with modern fittings discreetly hidden were added to compliment a complete renovation.Farrow and Ball paints added a luxury finish to all rooms with all floorboards exposed sanded stained and finished with natural beeswax.

Externally a bespoke five bar gate was commissioned and made from steel to last and to also recreate a traditional farm gate, automatic controls were added for ease of use. The building was cleaned externally, lead work replaced and all areas gravelled.