The University Of Warwick
Client:
University Of Warwick
Project:
Refurbish 'EAT' Restaurant in 'Arts Centre'
Project Duration:
8 Weeks
Murray & Willis were appointed by The University of Warwick to undertake the complete refurbishment and transformation of the ‘EAT’ restaurant within the highly acclaimed ‘Arts Centre’ complex into a new vibrant eating space.

This was our first project as part of a new refurbishment framework agreement with the University of Warwick.

The project was delivered over an eight week program during the summer shutdown, ready to re-open for ‘fresher’s’ week at the beginning of October.

The scope of works comprised of the complete strip out of the previous dining facility including removal of furniture, floor finishes, fixed seating and all old lighting.


See Case Study